• zsakosfrodo2
    Miért adná bárki a szádba pl.: a Saints Row 4 bemutató videója esetén a véleményt?

Ha vásárlok valamit, akkookár az azért van, mert:
    - Előzetesekből megtetszett a játék nagyon (általában véve nem szabadna ez miatt játékot venni, mert a legtöbb esetben átb@szás a bemutató trailer, stb. amit kiadnak róla)
    - Más véleményére hagyatkozom, aki már játszott vele, pl. egy review-er véleményére. Ezek már általában tiszta képet adnak a játékról, nem szokásuk hazudni, mert az emberek nem ezért nézik őket. Nyilván ha valaki egy vállalatnak (pl Otherworld) dolgozik, biztos van olyan, amikor esetleg fizetnek, hogy olyan véleményt adjanak az érintett dologról, ami nekik jó. Bár kétlem, hogy az esetek 90%-ban ez előfodulna.

És még valami: Egyáltalán nem vagyok Otherworld fan. Viszont megnétem TotalBiscuit videoját is a SR4-ről, és érdekes, de nagyon hasonló gondoloatok hangzottak el ott is, mint itt. És mivel a két video sztem egy időben készülhetett, még azt sem mondhatja senki, hogy esetleg másolták a véleményét.

Szóval teljesen oké, hogy a saját véleményednek hiszel, de akkor viszont ne is nézz bele a review-ba, vedd csak vakon a játékokat, és csalódj jó nagyokat, amikor nem azt kapod, amit vártál.