• Tinman #144339
    Pedig könnyen lehet, hogy eléggé igaza van.

Nem akarok mélyen belemenni, de én pl. a gaming mellett mindig is igyekeztem az IRL szociális életemmel foglalkozni és elmondom neked, hogy 90%-ban rémes csalódás az embereknek nevezett lényekben.

Ahogy korábban írtam fél mondatban, olyan barátom szart le majdnem 10 év ismeretség után 20.000 Ft-ért, akiért a tűzbe mentem volna, de tényleg.

Volt még pár komoly ismeretség, de zömében azért szakadt meg velük a kapcsolat, mert antialkeszként már nem kellettem a csapatba, kicsit sem érdekeltem onnantól őket.

A párkapcsolatokról annyit, hogy zömében a pénzre mentek a csajok, amelyik nem, az meg szimplán ott baszott át aztán ahol csak tudott, végül egy tetemes összegnyi érték maradt nála (8 évnyi kontakt).

Hogy mi az ami mindig mellettem volt és segített túljutni a nehéz szakaszokon?

A JÁTÉKOK.

A hit mellett csak egy valamiben bízok és szeretem töretlenül: a játékokban.

A jelenlegi párom eddig úgy fest más (csak 4.5 éve tart), de majd jelzem 30 év múlva, hogy tévedtem-e.

Az utazások? Jók és segítenek szélesíteni a látókört, izgalmasak és gyönyörű dolgokat fedezhetsz fel általuk, de NEKÜNK VAJSZJÁKNAK, ez komoly anyagi teher, emiatt rendkívül behatárolt a mozgásterünk... de hát így volt ez a középkorba is... a paraszt nem szokott fehér lovon Dániába vágtatni, így van ez most is.

Szóval, ezen a téren szerintem be kéne fejezni Grebber basztatását, mert a mai mocskos világban ő legalább teljesen olyan dolognak él a munkán kívül, amiben nem fog csalódni, mert jó játékok mindig lesznek...

Baszogasd a warezért, mert pont a legnagyobb szerelmét a gaminget alázza meg elég gyakran.