Skyline#47
Tény Olaszliszkát elnéztem,de nem teljesen értem ki a francot érdekel mi van Olaszországban amikor ahogy kell ott már KATONASÁGOT VETNEK BE A ROMÁKOK ELLEN (jogosan), nállunk meg a rendőröket is visszafogják,és néma csöndben tűrik hogy a magyar népet megsemmisítsék. Persze ha roma esik áldozatul (lsd: Tatárszentgyörgy) egyből: Magyarországon Cigányholokauszt van (itt jegyezném meg halkan a zsidó holokauszt avagy kamukauszt mint olyan 90%-ban hazugságokból áll de ez megint más tészta nem ide való)!! Mai napi jönnek olyan kamu infók: Az egyik 6 éves kislány rendőr ruhát látott az elkövetőkön (egyrészt honnan ismerne fel vaksötétben egy tanulatlan kislány egy rendőrruhát amit valószínüleg életében nem látott,másrészt mióta tartozik egy kiskorú 6 éves gyerek hiteles források közé), meg fekete jeep árpádsávos zászlóval (Én is úgy megyek bankotrabolni hogy a szélvédőre kiírom a nevem,hagyjuk már egymást),ráadásul a rendőrség már megállapította: Nem volt rasszista indíték sem nyom,ráadásul nagyon valószínü hogy Cosma gyilkosainak cigánymaffia tagjai tették elterelésből...Persze a médiában meg sok oldalon a mai napig csak a rasszista indítékról beszélnek,sok külföldi országban meg már Rasszista országnak ítélnek minket a sok fajvédő hazudozása miatt!.
Most már tényleg befejeztem, reménykedj hogy nem kerülsz szembe 5-10 cigánygyerekkel az utcán,mert ezeknek mondhatsz bármit...