Skyline#44
Volt pár gyilkosság olaszhonban? Ember te teljesen sötét képben vagy az ügyben hogy mi a helyzet az országban!
300 fős cigány maffia tartja szinte egész délbalatont rettegésben! Számtalan faluban elszaporodtak a romák és félnek az emberek mert nem tesz értük senki semmit! Magyarokat késelnek szurkálnak meg nap mint nap! Öreg embereket nyomorítanak meg,és mindig még a gyerekeket és az idős embereket is többségben túlerőben támadják meg!
Jééééézusom ekkora baromságot írni....
Nézzél már utánna ember! Ne tv2 hírtv rtlklub meg a szőánalmas fajvédő hírportálokon!
Youtubon megtalálod azt a videót is ahol CIGÁNY ember jelenti ki: 20 elkövetőből 19 cigány,mi ez ha nem cigánybűnözés????
De tessék:
Tudod mi történt olaszliszkán? (román cigányok lol)...
A gyermekei szeme láttára lincselték meg a családapát miközben ordította az egyik cigányluvnya hogy ÖLD A MAGYART! Erre több tanú is van
A fő kancigány miután végeztek apuval betörte az autó hátsó szvélvédőjét és a kislányt meg akarta erőszakolni,félmeztelenre volt már vetkőzve amikor a rendőrök kiértek ERRE is több tanú van!
A helyi normális cigányok kitálaltak az embereknek,miszerint rengeteg család arra neveli a gyermekeit hogy ha autó jön kisétáljanak eléjük majd a fékező autót a romahadak kirabolják!
De tessék legyen budapest: pár hónapja 22 késszúrással öltek meg egy srácot,a rendőrség ismeri a tetteseket,még sem tesznek (igen cigányok) semmit!
Sétálj már be a Vasgereben utcába nyugodtan ember! Cigányhordák lakják és napi szinten mennek onnan bejelentések: A cigánygyerekek verik a magyar gyerekeket,elveszik az mp3 lejátszójukat stb...Egy komplett edzőterembe bement vagy 20 cigány és a bennt lévő 2-3 embert szarrá verték!
Nevezzem nevén az egyént? Nem lehet nevén egyezni egy egyént sem mert tény a cigányok 90%-a bűnöző! Több százezer embert soroljak a nevén??? Vagy gondolod 1-2 zsidó okozta a gazdasági válságot? Magyarország eladósítását? Vagy bármit a világban ami zsidó tettekhez köthető?
Olvassál már picit utánna és na a fajvédők szövegeléséből legyél okos,mert annak a valóság alapja szinte 0.
Üsd csak be Gúgliba hogy CIGÁNYBŰNÖZÉS kapsz bőven kielégítő információt.
Cigány ember kijelenti hogy van cigány bűnözés,mindeközben a mocksos média és a fajvédők már ott tartanak hogy embereket csukassanak le ha ezt a szót ki meri mondani! Szerinted?:)
Én csak azokat a kevés tisztességes roma családokat sajnálom akiknek az egészhez közük nincs,nem fialnak évi 5-10 gyereket,nem lopnak csalnak gyilkolnak, hanem próbálnak úgy élni mint egy rendes normális értelmes család! Ritka,nagyon ritka. De ilyen is van,és pont ők azok akik elismerik: Van cigány bűnözés!
Mindenesetre sem a hely sem azok amiket írtál nem alkalmasak arra hogy én további beszélgetést folytassak erről, tök felesleges fajvédőkkel vitatkozni akik teljesen homályos képet adnak arról mi a helyzet.
A topic a moldovaiakról szól hát szóljon tovább arról,csak azért írtam ide mert egyesek már rendesn olyan nevetséges dolgokat írtak le a magyar állapotokról,hogy azon már rendesen röhögtem.
Ha valaki akar itt valamit az országban az 14.-én jöjjön a parlamenthezés ahogy mi sem,ne vonuljon haza mint a fideszes bamba szavazók! Ennyi!