Így van. Én cigányozom is, mert van okom rá, mivel VAN cigánybűnözés. Viszont a normális cigányokkal semmi bajom, de sajnos van ok az általánosításra. Én a sötét szélsőliberálisok szerint, "nácifasiszta" vagyok, de volt cigány haverom, és pl most a napokban irakban, egy amcsi katona által lelőtt, egyébként cigány emberkét is sajnáltam, mivel az alighanem tisztességes volt, nem úgy mint az itthon "segílyre" váró "nincsehulmunká"-zó ingyenélő mocsok társai...
Zsidózásnál is pont így lennék, és igen is zsidók irányítják a gazdaságot, aki nem hiszi vak. És nem a fajukkal van a baj, hanem a viselkedésükkel! Annyi kisebbség van, de ezzel a kettővel szinte az egész világon mindig baj van! Nem azért mert mindenki őket jelölte meg célpontként, hanem azzá teszik magukat.
Biztos vagyok benne, hogy a szélsőliberálisok folyamatos rasszistázása, még nagyobb gyűlőletet gerjeszt azok ellen akiket elvileg "védeni" akarnak, sőt valószínű, hogy aki nem gyűlölte a cigányokat, azok után ahogy verik magukat a libsik, még is elkezdi gyűlölni őket.
A liberálisok csak annyit tesznek, hogy feszültséget gerjesztenek az országban, nyilvánvaló hatalmi és gazdasági helyezkedés miatt.