Tuti módszerek fogyásra? Segítsetek!
-
Naja. Én tavaly nyár elején 89 kiló voltam, soknak találtam (180cm). Napi rendszerességgel elkezdtem kézi súlyzókat emelgetni, fekvőtámasz, felülés, húzódzkodás. Minden nap. Úgy hetente-kéthetente tudtam emelni a sorozatok számát. Aztán azt vettem észre, hogy fogytam 10 kilót. Olyan 2 hónap alatt. Annak úgy megörültem, és abbahagytam a dolgot. Csinálgattam, de voltak hetek, amikor kimaradtak, sőt, télre teljesen leálltam. Aztán most megint belekezdtem, meg elkezdtem falat mászni. Na meg sokat sétálok is, mondjuk ez itt Pesten nem biztos, hogy olyan jó ötlet... Most vagyok 77 kiló. Kezdem magam jól érezni, de még van rajtam zsír. Meg ruhatárat kell frissítenem, leesnek rólam a gatyáim. A közérzetem összehasonlíthatatlanul jobb tavaly áprilishoz képest. Egyébként nem először csinálom, olyan 8 éve ledobtam 18 kilót kb fél év alatt, ugyanezzel a módszerrel. (Itt jön az, hogy az alkoholtól el lehet hízni :P Nem véletlen lettem 89 kiló megint... :P Egyébként az a lélektani határ nálam.)
Szóval nem lehetetlen hatékonyan és maradandóan lefogyni. De tenni kell érte. Minden nap.
Ja, van egy ismerősöm, ő... háááát asszem... kevesebb mint egy év alatt 30 kilót fogyott. Minden hétvégén péntek-szombat parti, meg partidrogok, pörgés. Mondjuk én azt a módszert nem ajánlom, bár kétségkívül hatásos az is...