TeDDyRuSh#13
Szerintem az E-bookban nagy lehetőség rejlik, de persze nem ez lesz szerintem a fő profilja a kütyünek, mármint a digitális könyvek olvasása, tárolása stb. Én mondjuk egy nagyobb darabot el tudnék képzelni az egyetemen jegyzetkészítésre, ami később képes átkonvertálható digitális szöveggé alakítani ezt a jegyzetet, felismerve a kézírásomat.
Ugyanakkor a kiadókat nem kell leírni teljesen, mert nem csak a terjesztésben van szerepük, hanem hogy megállapítsák mi a szar, mi a jó. Félek, hogy egy nagy e-book robbanás következtében nem csak a rejtett tehetségek bukkannak fel, hanem a sok szenny is. Így elértéktelenedik maga az írás és olvasás esszenciája.
Pl: Ma rohadt olcsón kapsz egy viszonylag jó képet készítő fényképezőgépet. Ez nem azt jelenti, hogy annyi fényképész lesz, mint amennyi jó fényképezőgép. A baj az, hogy sok embernek van jó fényképezőgépe és eladja magát esküvői fényképezésekre. Persze hugyér-sztarér csinálja és szar minőségbe. És az ember mit gondol. Bazzeg ez a fényképészet?!
Ha minőséget akarsz LEGÁLISAN, akkor fizetned kell:(