• Doktor Kotász
    #139
    Ja, elfelejtettem közölni veled, hogy attól is hányingerem van, ha valaki nem a másik válaszára reagál, hanem arra, amit a másik válaszáról megpróbál beállítani. Egy olyan képzeletbeli válaszra reagál, ami soha nem történt meg.

    Egyértelmű, hogy nem arról beszéltem, hogy nincs felmelegedés. Arról beszéltem, hogy annak nem a CO2 szint légköri növekedése az oka.
    Egyértelmű, hogy nem állítottam olyat, hogy nincs üvegházhatás. Itt most be is fejezném, de amekkora zsebgenya vagy, ki kell egészítenem, mert itt is hazudnál egy marha nagyot, hogy mit is írtam.

    Én azzal nem értek egyet, hogy ezt az üvegházhatást mi befolyásolnánk.

    Ne érezz késztetést, hogy megint elmotyogod, hogy alapvető fizikai törvényszerűség, meg bla-bla. Nekem nincs szándékomban eltéríteni a véleményed, nem akarlak meggyőzni. Te azt gondolod, én meg ezt.
    Ennek a fórumozásnak ez lenne a lényege. Te is elmondtad, én is elmondtam, meghallgattuk egymást, azt utána mindenki azt gondolja, amit szeretne.
    Annak viszont nincs értelme, hogy bármelyikünk fröcsögjön a másikra. Én ezért nem csinálom. Te még erre nem jöttél rá, tehát van még mit fejlődnöd. Te megragadtál azon a szinten, hogy ezt egyfajta háborúnek fogod fel.
    Ez az igazi égés...