• Alvarez999
    "Higgadtabban kellene fórumoznod."

OK, de kezdd te a higgadtabb fórumozást, mert a veled egyet nem értő ember pulóverkötögetésre buzdítása minimum modortalanság, és akkor még visszafogtam magam a minősítéssel. Ha kellő tisztelettel szólsz a vitapartnerhez, akkor igen jó eséllyel nem kapsz olyan reakciót, amilyenen most alaptalanul fennakadsz. Ismered a mondást, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten?

"Az üvegházhatás témában meg nem hiszem, hogy a bulvárból átvett frázisokon kívűl lenne több ismereted"

Ezt ugyan miből gondolod?

"Nekem sincs sokkal több,

Ugyan miből gondolod, hogy neked egyáltalán bármennyivel is több ismereted van e témában, mint nekem?

"csak én a bulvárban népszerű nézeteken túl is tájékozódtam, és döntöttem."

Ugyan miből gondolod, hogy én nem ezt tettem? Talán abból, hogy én - veled ellentétben - elfogadom az üvegházhatás jelenségének tudományosan alátámasztott magyarázatát?

Az egyes molekulák hullámhosszfüggő abszorpciója (gerjesztés) és emissziója nem hit és nem is a te személyes döntésed kérdése, hanem pontos számításokkal igazolt tény. Ezt kétségbe vonni kb. felér az UFO-tanok vagy az intelligent design elméletének hirdetésével.