relatíve alacsony fizu?? :D sok diplomás megirigyelné a fizetésem.
Tudod nemnagyon van olyan állás amit diplomát követelne meg ;) diploma csak mérésre használható hogy mennyi esze van az embernek. (ez persze múlt idő, mert ma már olyan sok sötét barom diplomást gyártanak, hogy nem ér semmit), pár vízfejű mánáger még a múltban él, de a modernebb munkaerőkeresők TESZTELNEK, és bizony ott simán alulmaradhat a diplomás, ha nem tud semmit...
Én is "elvileg" diplomát követelő pozicióban vagyok okj papírral. És képzeld nem én jelentkeztem egyedül... még is 1 éve dolgozom itt.
Egyébként ha nem lettem volna évvesztes, és nem okj-ztem volna, mostanára 23 éves koromra simán meglenne egy diploma, úh nemtudom miről beszélsz? (az más kérdés, hogy segget törölhettem volna vele, a 0 hasznos tudással amit ad).
BTW havonta 150k-t adózok le, + áfa+ kamatadó, de igazából teljesen mindegy, ha 5 forintot adóznék, 2 fillért se adnék ingyenvindózra, mondom VEGYÉK MEG MAGUK, a majdani kurva nagy fizetésükből (vegyenek fel addig hitelt), ha nem tetszik, lehet mást használni, vagy ahogy tanult miniszterelnökünk mondta "el lehet menni, itt lehet minket hagyni".