• mrzool
    Nyilván vannak ingyenélők, de biztos vagyok benne, aki még nem ment ki, az itthon busásan leadózza már az első néhány évben azt, amit úgymont ráköltött az állam. Én biztosan...:/

Win szervert sosem láttam campusban, lehet most már máshogy van. És különben is, inkább erre menjen az adóm, mint egyéb faszságokra... Az is meglepő, hogy igen sokan érveltek itt azzal, hogy a 'ti adótokból', míg az adatlapotok szerint 18-25 között vagytok. Nos akkor vagy nem végeztetek felsőoktatást (részben meg is magyarázza az egyetemisták elleni ellenszenvet) és relatíve alacsony fizuval tengődhettek olyan állásokban, amely csak érettségit követel meg, vagy még tanultok / épp végeztetek, de hogy sok adót nem fizettek, azt szinte borítékolom. Tisztelet a kivételnek persze, meg akinek nem inge, stb, stb, de így elsőre nagyon kilóg a lóláb...

A francia rendőrséges linket köszi, ezek szerint vannak kivételek. Igaz alig 1 hónapos a hír, ami ahhoz képest, hogy lassan 10 éve kísérleteznek itt-ott a linuxra váló áttéréssel, még igencsak harmatos. De legalább megvannak az első fecskék.