• Justil
    Hát ezekkel a kijelentéseiddel nem tudok, és nem is akarok vitába szállni. Nekem sokszor elengedhetetlen az MSN használata, így tartom bizonyos munkatársaimmal a kapcsolatot. De akár hogy is nézzük, az MSN 1 fos. Mondjuk különösebb bajom magával a szolgáltatással nincs, de a kliens program olyan, mint általában a MS termékek :)
    Ha gondolod, próbálj ki 1 online klienst, a kedvencem a Meebo

Egyébként nekem most gmail-es címmel megy az MSN, és sikerült megerősítenem a címet, de ettől függetlenül simán előfordul, hogy te nem kaptad meg a szükséges üzit. Ennél furább dolgok is vannak. Nekem a múltkor - csak úgy hirtelen - elkezdett fura hangokat kiadni a gépem. Hangfalakon át jött, tehát nem gépzaj volt. Ha körül akarnám írni, kb azt mondanám hogy egy robot-birka haláltusája közbeni bégetésére hasonlított. Próbáltam felvenni, de a hangkari egyik csatiján sem volt fogható, miki meg nem volt nálam. Futott jó pár program, de akármelyiket is lőttem ki, semmi hatása nem volt.
    Aztán mikor a restartot nyomtam volna, és közben kilőttem az msn-t...láss csodát megszűnt a hang is.
    Ilyenek vannak