• B0nFire
    Nem gázoltál, mert udvariasan válaszoltál. De ez az MSN is megér egy misét! Mindeddig nem használtam, és egyre inkább úgy tűnik, nem is fogom. Mindössze a nővérem kedvéért "üzemeltem be". Szépen végigjátszottam a varázslóját kábé 2 hete. Azóta az e-mail címem nincs megerősítve, mert a mikrofos azóta még nem küldte a megerősítő mailt.

Vártam, csak vártam, más fórumokon is kérdezősködtem, de senki nem tudott érdemben válaszolni. Mondták, hogy lehet, hogy nem szereti a szolgáltatót, de gmailes címet adtam meg; nem hiszem, hogy a gmailt ne támogatná. Azért elég sokan használják.

A vicc az, hogy nem is lehet újból lefuttatni ezt a varázslósdit, mert nincs a menüben semmi, még a beállításokban sem. Mondták, hogy "nézzek szét" az MSN hivatalos oldalán, de ott meg annyi minden szarság van, hogy nincs türelmem mindent végigbogarászni. Miért nem lehet a programban magában újra megkérni ezt a szart, nem értem! Logikus nem, hogy egy komplett weboldalt nyálazzak át, mert nem működik a ketyeréjük... Inkább hagyom a fenébe az egészet. Eddig is megvoltam nélküle elég jól.