• Magnificat
    szerintem tök pozitív a dlc rendszer (persze ha normálisan van megoldva, értelmes mennyiségű anyagot kapunk értelmes mennyiségű ellentételezésért).
    Mellesleg nagy fanatikusa vagyok az alap 1-2. résznek, és szerintem remek lett ez a harmadik rész is... Amióta játszottam az alapokkal, mindig is foglalkoztatott, hogy milyen lehet ezt fps nézetben játszani, hogy a távolban kitűzöl magadnak egy romos hírpillért, vagy valami épületet, és elindulsz arra, és odaérsz, közben romok mindenfele, pusztulat, stb... A harmadik rész hangulata nekem nagyon bejött, és ugyan bizonyos dolgokban nem olyan jó, mint az alap két rész, de másokban meg jobb annál, szóval nem a régi falloutok, másak, de nekem ez is FALLOUT, csupa nagybetűvel...
    Amúgy imho nem sokkal kevésbé bonyolult mint az 1-2, legalábbis én mindegyik részt a karakterem részletes tervezésével kezdtem (mesterlövész karik rulz:D). Nem tudom, mire gondoltok, amikor azt mondjátok, hogy az alap 1-2 sokkal bonyolultabb játék volt, mint a 3...
    az operation anchorage sajna elég rövid lett, de erre a pitt-re kíváncsi leszek :) meg ugye várom a harmadik, a játék végén nem lezáródó dlc-t is :)