• NEXUS6
    #78
    Azért a magyarságnak rengeteg ellensége van, mondjuk úgy a magyaroknak több mint a fele. Szal mire kiircsuk az összeset, a saját veszteséget is beleszámítva sajnos nem marad magyar!:D

    De a viccet félretéve és rátérvea tréfára, azért az "Emberi Játszmákban" is az van, hogy ezeket a játszmákat az emberek nagyrésze nem tudatosan csinálja. Vannak mintázatok, amik alapján ha figyelünk rá be tudjuk azonosítani, hogy mi most épp egy ilyenben fecséreljük el az időnket az életünket. De nem igazán érdemes erre felhívni a többiek figyelmét, hacsak az ember nem akar egy nagy pofánvágást, és általában a közutálatot kivívni magával szemben, mert az emberek egész egyszerűen szeretik, élvezik ezeket csinálni.:)

    Igen Egelyt, vagy a manilai csodagyógyítókat nem szabad túl komolyan venni, szerintem sem, mint ahogy a másik oldalról sem mindíg érdemes mindent bevenni.
    De sokkal kevesebben halnak meg attól, hogy bíznak a manilai csodadoktorokban, mint ahány ember a korházban elégtelen/félrekezelés miatt életét veszti.

    Másrészt anélkül hogy Sorost védeném, aki egy hatalmas geci, nem abba rokkant bele az ország sem, hogy ő az OTP részvényekből kaszált magának néhány milliót, bár biztos nem is segített a jelenlegi helyzetén.

    Szal visszatérve az emberi játszmákra, a magam részéről inkább eljárok kocsmába és hallgatom a részegek hablatyolását, mint az olyan hatalmas egóval, "tudással" és megbecsüléssel megáldott emberkék beszédét, akik egyhez értenek valójában, hogy tökéletesen álcázzák azt a mélységes rosszindulatot és számítást, ami egy részegből (de akár az Egely-ből is) úgy nagyjából teljes egészében hiányzik.