• Epikurosz
    #77
    Na, nem volt elég koherens és összeszedett az előző hozzászólásom - TESSÉK JÓL FIGYELNI BEKÉPZELTEK, ÉN TUDOK ÖNKRITIKÁT GYAKOROLNI! - és nem ment át rendesen a mondanivaló, bár, aki okos, az értette, hogy mit akarok mondani. Azoknak, akik nem értették, elismétlem még egyszer, jobban kifejtve.

    Problémamegoldó, oknyomozó képességeket kell kifejleszteni. Nem hivatkozgató, idézgető, majomként utánozó emberekre van szükségünk - nekünk magyaroknak meg pláne! - , hanem GONDOLKODNI KÉPES emberekre. Majdnem leírtam ezt még egyszer.

    Vegyük ezeket a manilai csodadoktorokat.
    Egely egy kollégájával odautazott - tehát félig elvégezte a munkát - ott készítettek pár videófelvételt és fényképet, majd hazajöttek, írtak egy szar könyvet, amelyet én, a hülye megvettem, és ők beseperték a pénzt, és vigyorogtak magukban. Tisztára rossz emberi játszma, ahogy Eric Berne a könyvében megírta. Na, ezt ki fogom hangsúlyozni: tessék elolvasni Eric Berne "Emberi játszmák" c. könyvét. Alig 250 oldalas kisformátumú könyv, egy délután alatt elolvasható. Megváltoztatja az életed!

    Mi lett volna a helyes eljárás?

    Először is nem megy bele a manilai csodadoktorok szélhámoskodásába, hanem csakis és kizárólag ellenőrzött körülmények között hajlandó filmezni, és ha ők ebbe nem mennek bele, akkor eleve gyanúsnak kell ítélni, esetleg trükkösen túl kell járni az eszükön, és rejtett kamerával elfilmezni őket.

    Egely Gyurka ezt nem tette meg. Neki az ábrándok kellettek és a píz.

    Mások megtették. A manilai csodadoktorokat több szögből is lefilmezték, és rájöttek, hogy szemfényvesztés az egész. Sőt, a kuruzslók által állítólag kioperált beteg szöveteket elvitték laborba, ahol megállapítódott, hogy csirkehúsról volt szó, nem csináltak ezek a szélhámos manilai doktorok semmilyen olyan műtétet, amely ne igényelte volna a test felnyitását. Mert ugyanis, annak aki nem tudná, ezt állították ezek a disznó csalók: nem kell felvágni a szöveteket, sőt még laparoszkópra sincs szükség, mert ők a csodatévő kezükkel kivarázsolják a daganatos meg más pld. gyulladt, vagyis beteg szöveteket a testből, legyenek azok a vastagbélben vagy az agyon, vagy a tüdőben lévő rákos sejtek is.
    Az ilyen embereket azonnal bilincsbe kellene verni.
    Egely Gyurka azonban írt egy haszontalan ponyvakönyvet, és gondolj bele, hogy van egy rákos beteg magyar - szerencsére tudtommal nem sok ilyen naiv volt - aki lemond a korszerű orvostudomány nyújtotta gyógyszeres kezelésről, és elkölt milliókat azért, hogy a manilai kóklerekkel kezeltesse magát. A bukta után meg persze, hogy feldobja a talpát, tovább rontva a magyar nemzet demográfiai mutatóit.

    Következtetés: Egely Gyurka - Soros Gyuri bával együtt, aki nemrég megtámadta az ÓTP-ét (sortolta!) - a magyarság ellenségei, és mint ilyenek, üldözendők.