"A lenyeg hogy az apple-nel ha veszel egy kalapacsot az kerul mondjuk 10000FT-ba, de ha ezt mas gyartotol veszed, akkor megkapod 1500 FT-ert. Persze lehet hogy nem lesz annyira dizajnos, de amire kell arra az is ugyanolyan jo."
Illetve az 1500Ft-os kalapácsnak fél év múlva lerepül a feje vagy kettétörik, az apple kalapáccsal meg öt év múlva is vígan kalapálsz.
"kerdeztem a video keszitesre, meg a radiora, erre mondja hogy NEM TUD alapbol."
Nem tud ALAPBOL. DE 10mp rátölteni ingyen és bérmentve.
"Mikor minden szar telo megtudja csinalni ez a draga vacak nem tudja. MMS, nothing."
Igen mert ez a telefon a valós igényeket elégíti ki és nem ilyen bullshitek vannak benne, hogy MMS (most komolyan van aki életében küldött már egynél többet? Főleg hogy annyira korrekt email van az iphoneban, hogy csuda. Bármennyi képet csatolok az emailemhez INGYEN). MEg videovágás. Ki az a herélt ember aki a telefonon akar videot felvenni? Vágni? Váááágni vazzeh? Nanemá. Ehhez képest van benne normális email program ami egy musthave a mai telefonokban nagyrészében még sincs semmi értelmesen kezelhető. Van benne pdf excel stb olvasó ami szerintem szintén alapkövetelmény egy telefonnál a legtöbb ezt mégsem tudja. Normálisan lehet vele netezni, ami szerintem egy mai telefonnál szintén kötelező de érdekes módon a konkurencia alig alig tudja megoldani. Korrekt videolejátszó és hang lejátszó van benne, ami normálisan kezelhető nem úgy mint a legtöbb konkurens szaré. Az, hogy többezer app van rá amivel gyak bármit meg lehet oldani a tartalmas szórakozástól kezdve, a kiegészitő okosságokig (pl olyan hangrögzitője van, hogy egy ideje ezt használom a méregdrága diktafon helyett), intenet rádiót teljesen jól kezelve lehet rajta hallgatni, stb stb. Ez az amit egy telefonnak tudnia kell és JÓL kell tudnia, és ez az amiben a konkurencia sajnos vérgyenge.