roliika#24
:)) Jókat mosolyogtam. :D Innováció és Applle. Ezt a huzogatós érintős felületet ők használták először olyan módon, hogy még használható is. Minden Apple termékre jellemző a letisztult forma és átgondolt fungciók. Nade...
A többi vicc kategória. Aszondja...ingyen van a szoftverfrissítés (hűűűű)...hát nemtom, ha vennék egy Sonyericscscset és egy Nokedlit, akkor majd biztos fizetnék az új szoftverért...nem? Ingyen van ott is... milyen meglepő, igaz?
Aztán arra nem térnék ki, hogy milyen fícsörök vannak az almában...olyan mintha nem érett volna még meg.
Gondoltam, hogy fejlesztek erre a szerencsétlen almára, mert sok lúzer használja, és picit utánanéztem. A fejlesztés feltétele, hogy Mac OSX alatt kell fejleszteni (a fejlesztőkörnyezet az free...révén, hogy C), és csak az Apple-n keresztül értékesíthető az elkészített szoftver, de úgy, hogy ők a bevételed 30%-át már eleve alanyi jogon lenyúlják...hát kösz
És ha már alma...ez a kép az Árkádban készült Budapesten (Starking Apple)... a Jonatan és a Golgen hol marad?