Kérlek segítseket a kérdőív kitöltésével (szakdolgozat)
-
ha te menekülnél akkor te is rángatnád, az adja a bukéját, de hogy én is mondjam a véleményem, ritka szarfilm volt a cloverfield!
jó ötlet, egy igen elb***ott rendezéssel.
1, legalább 30-45 perc, hogy mit mondana az xy az elutazó embernek, hát valami dög unalom
2, és ez minden kézikamerás filmben van, ha egyszer menekül valaki egy vérengző szörny elől, akkor nem fogja kamerázni, meg mikor rajta van, és harcol vele, akkor nem fogok a kamerával foglalkozni hogy miután túléltem, még vigyem magammal, a nagy szart, szerintem iylenkor mindenki mentené az írháját.
3, elemek nem merülnek le? kazetta csere? hatalmas hézagok (amik mondjuk asszem még ebben voltak is, de a legtöbben nincsen)
4, látszik, hogy azért nem egy béna kamerásról van szó, a nyugidt részeket eléggé elbénázza helyenként, ám az izgalmas részeknél rángategyet, de a lényegen rajta marad, kapkodja a kmaerát, de látszik azért a lényeg.
Nehéz műfaj ez a fajta filmezés.
Az ideglelés ezzel nagyon nagyot csinált, és annak volt egy különleges hangulata, bár ott is felfedezhető a 2. pont (sátor, sötét jelenet, bőg a csaj orrba-szájba folyik minden, én nem állítanék be így egy kamerát a képembe, hogy ezt fölvegyem, bár embere válogatja)