#40Nem fogom használni, de jó, ha egy weboldalt több böngészővel is meg tudunk vizsgálni, így fennmarad a gépen
Én már régóta nem használom arra sem az IE-t, hogy megnézzem miként fog kinézni az oldal IE-ben: egyszerűen jobbklikk - megtekintés IE motorral opció Firefoxban. Merthogy erre is van add-on, ieTabs a neve :) Nem tudom az MS mikor jön rá, milyen hatalmas erő lakozik a bővítményekben.
megkérdezte, hogy kívánom-e importálni a kedvenceket, és a listán megjelent a FOXI. Nos sztem te is valamit gyorsan elklikkeltél, így nem jutottál el arra a részre, amikor kikéri tőled az importot.
Nekem importálta ugyan a könyvjelzőimet, de nem jól :) Nálam FF-ben úgy néz ki a dolog hogy a könyvjelzők mappa teljesen üres, van viszont egy "könyvjelzők eszköztár mappája" ami a címsor alá kipakolt könyvjelzőket tartalmazza. A naponta látogatott oldalak ikonjait és egy mappába néhány oldal RSS-feedjét oda teszem, ha meg találok valami hasznosat ami időnként jól jöhet, azt a Google Bookmarks-ban tárolom kategorizálva, amihez pedig a kezdőlapnak beállított egyedi iGoogle lapomon van gadget. Az üres Könyvjelzők mappát átimportálta ugyan az IE, de a benne levő Könyvjelzők eszköztár mappája nevezetűt sajnos nem...