• kvp
    #5
    Magyarorszagon is ez a direktiva van hatalyban. Itt is mindent tarolnak, csak legfeljebb nincs eleg ember, hogy mindent vegig is nezzen. Tobbnyire csak kapcsolati halora erdemes szurni, tehat aki gyakran nez ellenzeki oldalakat vagy van ellenzeki ismerose/rokona, esetleg a telefonja jelen volt ellenzeki rendezvenyen az gyanusabb, ezeket es egyeb adatokat be lehet sulyozni az alapjan, hogy az illeto elvileg mennyire veszelyes a kormanyra, es az alapjan elrendelni a szorosabb megfigyeleset, amit csak a birosag vagy megadott miniszterek engedelyezhetnek, tehat csak akkor all fent veszely az emberekre, ha az aktualis magyar kormany nem maximalisan torvenytisztelo es demokratikus gondolkodasu emberekbol all.

    ps: A magyarok nyilain is mindenki rohog, mivel egyertelmu, hogy csak azert nem talaljak a rendorpalotat megtamado fekete autot sem, mert a parkoloban all a tobbi civil jarmuvel. :-))) Ha valakinek van kedve oknyomozo ujsagirot jatszani, akkor nezzen utanna az oldalaikat regisztralo szemelyeknek es szervezeteknek...

    Es igen, ide tenyleg jol jon a tor, de hozzatennem, hogy ha a bemeneti es a kimeneti pont is megfigyeles alatt all, akkor a tor-t hasznalo gep is visszakovetheto.