szily3#1
A fiú beteg volt, antiszockó, meg minden, azt hiszem, ezt már letárgyaltuk, kezd lerágottá válni a téma. Így is, úgy is csak eszköz az egész a német média és politika kezében. GYÁSZ? Inkább szenzáció.
A számítógépes játékok hátán meg egyértelműen fel van tüntetve a korhatár, de ha az eladók nem tudják elolvasni, akkor nyugodtan adjanak mindent 18 felett. Mindegy, hogy Bioshock, vagy teknősgyilkos Mario...
Részemről: Nem vagyok még 16 sem, mégis kitoltam pár tucat 16 és 18 plusszos gamet, mégsem kattantam még be :_S_S_S_S_S_S_S_S_S_S_S_S
Bár lehet, hogy befogok, ez a sok "mindenekfelett" emberke, akik a bársonyszékekben ülnek, és lopják kisemberek pénzét, hogy aztán eladják magukat nekünk (bár inkább a szenilis 90+-os néniknek :-S )... Szóval akik felettünk állnak, azok többnyire mind fajunk árulói avagy selejtjei.
Mindig ők követték el a legnagyobb csalásokat (kezdve a kitalált középkorral, vagy még előbbi eseményekkel, akár vallásokkal). Most csak annyira futja nekik, hogy ráakaszkodjanak erre a szerencsétlen fiúra, meg a játékokra... Bár azért Rockefellerék gazdasági válsága nem semmi... - Így belegondolva durva, hogy mindhárom krízist ők idézték elő X|