• torcipepe
    #28
    nekem pl arra kell netbook, hogy 3-4 órát buszocskázva hazafelé tudjak filmet nézni és ne álljon be a karom a súlyától. persze erre jó a linux is, sőt jobb, ebben igazad van.
    de mikor haverokkal akarunk egy kicsit játszani CS-t vagy colin2-t, vagy mikor egyébb játékot akarok futtatni, mert halálra unom magam, akkor a directx miatt kell az xp. persze játékra tarthatnék külön asztali gépet, de lanozni vonszoljam mindig azt, bukom a mobilitást?? netbook XP-vel nekem megteszi, mert elsősorban nem a legújabb szuperjátékokat akarom futtatni , hogy nagyzolhassak velük, abból kinőttem, hanem amiket szeretek, azoknak elég az 1.6-os proci is. + akikkel lanozok, azoknak se jobb az asztali gépük.
    na meg PDA-hoz használom rendszeresen.
    játékon kívül én is szabad szoftver párti vagyok, a vírusírtón és a DVD-írómhoz kapott nero-n kívül minden nyílt vagy free.
    DOS 6.22, win3.1, 3.11, 95, 98, me, xp. mindet tucatszor telepítettem és javítottam már, így nekem már nem okoz problémát az xp. registry és rendszerfájl bújás nem az erősségem, sem az összetett hálózatok beállítása vagy akár a programozás, de mást se ilyenre akarok használni.

    ha a lan, játék, pda okomra tud bárki okosat mondani + megmondja, hogy tudok linuxot feltenni úgy, hogy a vinyón lévő dolgaim ne vesszenek el, akkor számomra is meg fog felelni.