Igazából én az ellen ágálok, hogy mindent ellenőrizni akarnak az interneten (is!). Ezt pedig olyan köntösbe bújtatják, hogy pedofil meg erőszakos tartalmakat akarnak ellenőrizni. Holott ez az egész arról szól, hogy a felhasználókat, az embereket akarják ellenőrizni, megfigyelhetővé tenni (Lásd terrorizmus elleni harc).
Pedig szerintem a helyes út az lenne, hogy mindenki a saját gyerekét ellenőrizze, hogy felelősséget érezzen iránta, hogy nevelje és ne az oktatási rendszertől várja a nevelést (onnan csak a tudást kellene kapniuk, jelenleg egymást "nevelik" a gyerekek az iskolában ez a baj). Az egészséges és egységes család lenne a fontos, nem pedig az, hogy mindenkit még a WC-n is meg lehessen figyelni visszaélve a technológia adta lehetőségekkel.
A sok f@sz politikus sokkal jobban tenné, ha azzal foglalkozna, hogy a parasztnak ne kelljen napi 12-14 órákat távol tölteni a családjától, amíg az ingyenélő, nagytőkés, vérszívó, disznók számára termel, hanem tudjon a családdal foglalkozni, (Esetleg valamelyik szülőnek ne is kelljen munkahelyen dolgozni, mint pl. az 50-es, 60-as évek fejlett országaiban) De ezzel nem foglalkoznak politikusaink, mert a fent említettek pénzelik őket, abból amit a társadalom rabszolgává tételéből keresnek, lopnak. A rabszolgákat pedig figyelni kell minden eszközzel, hogy hatékonyabban el lehessen nyomni őket, meg azért is, hogy kitalálják hogyan lehet még lehúzni őket valamivel...
Azt meg nem tudom, hogyan akadsz "úton-útfélen" a büntetendő tartalmakra. Én napi 3-4 órát netezek és bizony nem szoktam "csak úgy" ilyenekbe botlani.