who am I 7#24
Nem gondoltam, hogy értelmező" órát is kell tartsak, annyira tartottalak értelmesnek, de ezexerint "félre"ismertelek.Na mind1, szóval az egyik, hogy te, honnan tudod, h mi lenne, ha ők is ott lennének?Miből gondolod, hogy ők nem fogékonyabbak esetleg kompromisszumokra?
Kedvencem lehetne esetleg, a gyűléseken a kerepelőző,fütyülő provokátorok...Minden megvan itt kavarva, nem kellene ennyire magabiztosan állítani dolgokat, azért mondtam, h hülyeség.
Én meg leírtam, h nem nagyon olvasom, nem is akarom, mert nekem túl szélsőséges, de vannak dolgok amiket kimondanak, na nem a tömény zsidózás,meg cigányozásra gondolok itt...mert az már nekem is erős, mégha nem is szeretem annyira az egyik oldalt sem, de mind a két "nemzetből" van jó ismerősöm, nem itélek el mindenkit, de tény, h a cigók közül 10% aki normális, zsidókból is ennyi lehet kb, aki nem vérszomjas kapzsi (de butaság %okban dobálozni, inkább nagyságrendileg jóval kevesebb ezek közül a tisztességes), na de mind1, túltárgyaltuk a témát.
ELeve, ha valaki kicsit gondolkozik, akkor nem harap szélsőséges dolgokra...