• ljerk
    Nyilvánvaló dolog tagadása persze hogy börtön. Ez természetes is. Tudják hogy a náci fajelmélet alapján megölték a deportáltakat, ahogy a náci hatalommámor alatt saját német politikai foglyaikat is megölték. Meg megfelelően idiótán kéne gondolkozni ahhoz, hogyha bizonyítottan (magyar csendőrség okmányai alapján is) koncentrációs táborokba vitték a több milliónyi deportáltat amely táborokban nem volt több hely az összdeportáltak számának kb. tizedénél, akkor valami csak tán hibádzik.

Gondolkozz el rajta, de remélem nem a magyar szennytévéken futó jósokhoz fordulsz ahol kivethetik neked kártyán hogy rontás alatt vagy-e vagy sem.

Hogy elmondjam , anélkül rájöttem hogy hazugság pld. az hogy az ötvenes években a korei háborút a déliek kezdték hogy ezt bárhol olvastam volna. Kihívó módon ábrázolták is a történelmi könyvben, hogy a dél-koreai csapatok galád módon megtámadták az északi kommunistákat (ez kb 20 km-es benyomulást ábrázoló nyilak voltak észak felé a térképen), majd az álmukból felriadt hősök néhány nap alatt több száz kilométerre visszavetették a délieket. Mivel voltam katona, gondolhatod hogy egyből tudtam mennyi igazság lehet még abban a könyvben.