• lami321
    A registery csak az eletet neheziti meg a felhasznaloknak nem birom felfogni hogy miert kell ezt meg midnig eroltetni. Toredezes mentesites?? Egy normalis filerendszer nem toredezik normal felhasznalas melett... Jah hogy az M$ nem normalis filerendszerrol van szo...

A meret problemat meg mindig nem ertited. Tobb kod -> tobb hiba -> tobb sebezhetoseg. Es nem hiszem hogy minden otthoni MSN ezonek es Gamernek szuksege lenne arra a tobb giganyi api-ra.

Amugy nem ertem az M$ miert nem tesz bele a kernelbe tobb filerendszer tamogatasat. OK OK hogy nem teheti bele... De mikor jon ra az M$ hogy az OpenSource jo dolog. Elkepzelhetetlen nagy robbanast okozna. Persze nem lehet az aktualis rendszert meg nyitni mert masnapra nem lenne olyan gep ami ne lenne virus fertozott. De ha meg hirdetne egy projectet hogy uj opensource oprendszert fejleszt es vegre ki hasznalna hogy akkora felhasznaloi bazisa van lehet kepes lenne egy normalis operacios rendszert kesziteni. Valamint ha nativan futna windowson az X mennyivel tobb szabadsagot kapnanak a felhasznalok. Mondjuk egy fluxboxot futtato windowstol nekem se lenne egybol hanyingerem:D:D Nem ertem hogy ha valaki oprendszert fejleszt miert kell sajat file rendszert es sajat Grafikus feluletet fejlesztenie. Hatalmas eroforrasokat pazarolnak el mikor lennenek bevalt jol mukodo dolgok. Bar es az aruk sem magas csak nyini kell a kodot.

De ehelyett csinaljunk ugy mint ha tamagatnank az open source-t hogy azert szeressenek. Mi majd ki talaljuk hogy mi a jo neked te ne is gondolkozz, ne legyenek igenyeid, ha vannak majd el mullnak. Neha el lopunk ezt azt a felhasznalok altal sosem hallott op rendszerekbol. Aztan atnezzuk a szabadalmaink listajat es egy ket pert nyomunk a nyakukba had elvezzek, a laikusok meg lassak hogy hat szegeny M$-t mindenki meg lopja. Felhasznalo barat fogalmat felul definialjuk az emberek fejeben. Elhitetjuk veluk hogy mindenhez ertenek mert a szamitogep a vilag leg egyszerubb szerkezete. Kimossuk az emberek agyat hogy azt ne legyen ketseg bennuk hogy PC==M$. Azutan haza megyunk es el inditjuk a Unix-like rendszerunket otthon mert mi magunk sem birjuk hasznalni azt a szart amit arulunk:DD