Milyen internetes számlát érdemes nyitni?
  • zL
    #34
    A sztori a következő:

    Van egy munkám, ami PayPal-on keresztül fizetnek, készítettem PayPal accountot. Megtörtént. Csináltattam külön bankkrtyát is, olyat amilyet a PayPal kér (Visa). Megtörtént. Kissebb gondjaim voltak, míg a Paypal és a bankkrtyám között kapcsolat jött lérte és a paypal leellenőrizte, hogy valóban az enyém-e a bankszámla bla bla stb. (Levett az új bankkártyámról 1,5 eurót, majd a megjegyzésben küldött egy kódot, amit én elmondtam a paypalnak s woálá, aktiválta a kártyám). Ahogy ez megtörtént, jelzem 1 nap sem kellett hozzá - átutaltam (volna) a paypal-ra megérkezett fizetésem, hogy feltudjam venni - mondván ha az eurót letudta venni és vissza is küldte akkor minden oké. Megtörtént, átutaltam. A megjegyzésben 1-2 munkanapot írt, míg megérkezik a bankszámlámra. Ennek 5. munkanapja és most jövök a bankból - a bankszámlámon egy cent sem mozdult meg.

    Namármost, beléptem a paypal-hoz és tranzakciómon látom, hogy el van küldve x napja a pénz, ha rálépek megjelenik egy diszkrét narancssárga vagy inkább citromságra felkiáljójel ezzel a szöveggel: Provide information about your account. Click to Resolve or Check Status - rálépek és már egy behajtani tilos tábla alatt ezt irja: Provide information about your account. Why?. Ha meg a Why-ra lépek autómatikus válaszokat ad hülye kérdésekre.

    Kérdem én, laikusként, ha az eurót megtudta mozgatni a számlámon 1 nap leforgása alatt, mi az akadálya, hogy nem tudja elküldeni a pénzt? Hallottam olyasmit, hogy lehet, hogy a banknál a gond, hogy autómatikusan nyittanak egy dolláros contot s oda jön a pénz - nem. A paypal-omon Euróban volt a pénz, ha átutalom a bank szerint autómatikusan átszámolják azt nekem helyi pénzbe. Nem ezzel van gond, hisz az 1,5 eurót sem euróban raktam fel, lényegtelen.

    Mi a teendő?

    Kérlek segítsetek, árpilis 1O-én kaptam a fizetésem és azóta még mindig nem tudom felvenni.