Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
:)) köszi de szerintem az a gáz hogy így is eléggé sok vertex t ből áll annak ellenére hogy igyekszik az ember elkerülni a részletességet. Nem mindegy hogy mire készül. Szeretném ha hibátlanul futna Omziban. Viszont ez áldozattal jár. Nem tudom hogy azok a szép buszok amiket állítólag összedobtak gyorsan :)))) azok arra készültek e hogy bekonvertálják őket. Szép az ha a busz múzeumi darab, csak az a gáz hogy ha bedadog majd, akkor alkalmatlan a célra. Nézegetni viszont tökéletes, vagy animációt készíteni. Hát ja. Lehet még kéne egyszerűsítenem egy két dolgot a buszon. :))) van aki itthon látja mit művelek azt mondja csináljak egy normálisat, meg egyet az omsi hez. Lehet azt kéne, akkor nem lennék ennyire ki ettől a lassan már buszra sem emlékeztető féltéglától. De tegnap lefestettem, és az dob rajta valamekkorát. Mindegy az a lényeg működjön hibátlanul ebben lesz az erőssége. komolyság, hogy lassan már nem is busz. :)))) Ja teszem azt hozzá én se vagyok profi nyilván ez is benne van a dologban kb 1 2 éve játszogatok a blendivel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.