qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• 242p1
    Sziasztok! Ide még nem írtam, de a gsmmedia kihalt, úgyhogy ott nem is próbálkozom. Van ugye a fizetős 280-as add-on, azt kezdtem el feljavítani (hangok redes vágása, cserélése, ajtókapcsolók gyári működése, overdrive-os váltó, új lépéshangok), viszont van egy olyan probléma, hogy a fények szkriptjét eléggé elcseszték, emiatt az utasok panaszkodnak a kivilágított buszon, hogy sötét van. Megnéztem a scriptet, eredetileg a lights_beleuchtung_oberdeck és -||-unterdeck nem kapnak értéket (utóbbi nincs is eredetileg benne) ,ha kap is, csak addig, míg nincs másik beltéri fény felkapcsolva, mivel többek közt ezt a változót használják a lightmapokhoz, azok meg mások ha különböző fények világítanak. Maguk az utastéri lámpák többek közt a lights_beleuchtung_oberdeck_lamp nevű változóra voltak kötve. Átírtam a scriptet, a lightmapok saját változókat használnak, a két alap lights_beleuchtung_oberdeck és unterdeck pedig csak a saját kapcsolóitól függ és működik is rendesen+ a megfelelő utastéri lámpákat is ezekre kötöttem. A műszerfalon is csináltam egy-egy kontrollfényt, hogy lássam valóban kap-e értéket a két változó (igen), viszont az utasok továbbra is panaszkodnak a sötétre. Mi alapján nézi az OMSI, hogy elég világos van-e? Eddig úgy tudtam, hogy elég ha a lights_beleuchtung_oberdeck és unterdeck kap értéket, de ezek szerint nem...