Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
HVN731 #58853 Lehet hogy én vagyok hüje, de ha jól megnézem ezt a képet és csak rá pillantottam, szembetűnt a hasonlóság a képen lévő kormány és az én kiadatlan 412.04-esem között, ami szintén lehetetlen mivel nem lett kiadva és tudtommal én nem adtam oda csak pár embernek, feltűnő hogy ugyanaz a textúra, ami szintén a saját, (megvett) kormányomról származik. Továbbá látszódik rajta és ezt képpel alá tudom támasztani, ugyanazok a hibák találhatók meg rajta mint az enyémen, ez sem tűnt fel mindaddig amíg ki nem nagyítottam. Szóval furcsálom és mintha a modell is ugyanaz lenne, a kormányon lévő bevágások miatt. Azzal semmi gondom nincs hogy felhasználtad a kormányomat, inkább azzal van hogy én nem tudok róla és kíváncsi lennék rá, hogy egyálltalán hogyan jutottál hozzá, feltéve ha ez tényleg az enyémből származik-e, vagy csak egy véletlen egybeesés, amire kevés az esély...
Várom a válaszodat!
Bővítve: kicsit visszaolvastam, a válasz megvan, Geri556-nak üzenném hogy az én engedélyem nélkül a dolgaimat tovább ne terjeszze!
Utoljára szerkesztette: HVN731, 2015.12.20. 13:17:15