Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
http://omsi1-2.webnode.hu/letoltesek/jarmuvek/
Innen válogass.. Reveszdáék kilikvidálták az orosz betűket, ez legalább működő busz. Az utolsó verzió nem jó hangilag, mert a ZF váltó hídját nagyon nem tudod megcsinálni, kivéve ha értesz a sound.cfg-ben lévő macerához, amit én is elkezdtem csinálni. Az ikarus 260 BKV MOD 2015 nálam "donor" busz mert én elkezdtem rá csinálni hangmódokat, festéseket, sőt, néha szoktam videózni, lehet, hogy ha leszűröm a videóból a hangot audacity + hangkártya segítségével, akkor ZF hangmódot összetudnék dobni.(Mert a 12VP-n utazok minden hétköznap suliba és onnan haza) Bár az első próbálkozásom pocsék volt... :D (BPI-294 hangját próbáltam megcsinálni) De már rájöttem hogy hogy kell azt csinálni, csak piszkálni kell a [pnt] dolgoknál a számokat a hídhangnál azt akkor indul be a hang amikor a [pnt] változó értékét eléri. No de ezt tapasztalatból mondom.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.11.04. 15:18:58