Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
szsanya1972 #57623 Sziasztok!
Sajnos időhiány (munka) miatt január közepe óta nem volt időm játszani az omsi 2 -vel és ide a fórumra sem tudtam felnézni ez idő alatt, hogy milyen hírek vannak és milyen újdonságok jöttek ki.
Ma volt 1 kis időm így újraraktam és elindítottam az omsi 2 -t és láttam volt frissítés hozzá (jelenleg 2.2.021) gondolom január közepe óta több is.
Tehát amiben a segítséget kérném az ikarus 260 -as bkv-s futár nem működik a kijelzője üres még a tárolt hangok sem látszanak a kijelzőn és a megállókat sem jeleníti meg menetrendnél. Tehát ahogy írtam új telepítés és a játék is eredeti. Mindent a leírásnak megfelelően bemásoltam ahova kell ahogy eddig is csináltam viszont most nem működik rendesen eddig hiba nélkül ment minden. A hiba gondolom a frissítés(ek) után jött elő.
Ritkán kérek segítséget mert általában megtalálom a megoldást és most is néztem itt a fórumon, hogy másnál volt-e ilyen hiba mielőtt ide írnék és kérnék, de sajnos eddig nem találtam rá és mivel közel fél évet kéne átlapozni ami elég sok ezért kérném a segítségeteket, hogy volt-e másnál is ilyen és esetleg van -e megoldás a futár hibára. Előre is köszönöm a segítséget. Sziasztok