qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• SnyperDv2
    Szia / Sziasztok!

Sajnos mostanában nem igazán foglalkoztam vele, dolgozok, minden szabad időmet most német tanulással töltöm, mivel szeretnék Ausztriába kimenni fél éven belül dolgozni ( Magyar fizuból nem lehet jövőt építeni! ) A buszból egyébként jóformán csak a textúrázások vannak hátra.

Nem tudom, hogy fogok e még foglalkozni vele, a busz Sketchup formátumban van, ha valaki úgy gondolja és nem egy kontár ember szívesen oda adom neki, hogy befejezhesse. Sajnos már kedvem sincs úgy az egészhez mint régen volt, mindig megnyitom két dolgot arrébb rakok, mentem zárom. Egyébként van hozzá anyagom is, mind műszaki ( Kezelési útmutató, méret információk limitált részletességgel ) mind képi formában.

Ha valakit érdekel írjon itt üzenetet nekem privátban, és lehetőleg szavazzátok meg, hogy ki csinálja, mivel úgy gondolom, hogy a busz részletessége idáig egész elfogadhatóra sikerült , ezért nem szeretném ha össze lenne csapva, csak textúrázáshoz nem értek, így olyanra bíznám aki ennek is nagy mestere :)

Sajnálattal közlöm ezt a híremet, remélem megértitek.

Üdv: Dávid