qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #55880
    Azért mert a felhasználók nagy részének egész egyszerűen kifagy az OMSI2, ha a játék által generált nyilakat bekapcsolják. De a pálya készítők ezt magasból letolják, az értelmesebbje kiad egy javítást és beteszi a nyilakat manual, de a 90% magasról, ahogy OMSI support sincs ebben az ügyben.

Jó, azt elismerem, hogy Börzsönynél ott vannak az útirányjelző táblák, de a többi pályánál nincs.
    Már nem is tudom melyikkel jártam úgy, hogy rengeteget toltam anno az 1 alatt a pályán, kibővült egy 10 perces vonallal és lett OMSI2 verziója. Persze generált nyilakkal. A korábbi nyilakat meg a készítő kitörölte...
    Csomó pályán nem tudok buszozni a generált nyilak miatt, a support válasz a készítők részéről annyi volt, hogy addon pályákkal nem foglalkoznak, forduljak hozzájuk. Válaszban megírtam (meg már az első levélben is), hogy alap Berlin is kifagy. Választ várok rá 3 hónapja...

Tudom,, lehet javítani, törölni kell sort a global.cfg-ből. De minek, ha nincsenek alap nyilak. Nekem arra sem időm, sem energiám nincs, hogy felfedezzek egy pályát a mellékelt térkép (ha van, mert jó esetben van egy sematikus ábra a vonalrajz) vagy a semmi alapján.

Jó ez az új funkció én is használnám ha pályát készítenék és nem okozna nagyszámú felhasználónál program kifagyást, mert gyorsítja és megkönnyíti a pálya készítők életét...

Na :)

Bocs, de ez a nyomi fórum, nem engedte sem törölni, sem szerkeszteni az előzőt...
    Utoljára szerkesztette: Erlau Trans, 2015.01.02. 21:42:38