qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• tmartin
    Én nekem lenne egy olyan ötletem, hogy ne csak vissza menjünk az időben, hanem kicsit előre is. Például 2025-re Márianosztra már teljesen kinövi magát egy nagyobb várossá, jó sok, nagy házakkal, bevásárlóközponttal, akár szélesebb utakkal. A buszpályaudvara felújításra kerülne, tető lenne felette egy modern pályaudvari épülettel, esetleg kijelzőkkel. Akár még egy-két új helyijárat a nagyobb város miatt. Márianosztrán fel lehetne hajtani egy autópályára, mely Börzsönyhegyalját is és akár másik településeket is érint. Így lehetne akár egy autópályás járatot is betenni, vagy egy olyan járatot ami egy részen a pályán megy. Természetesen a települések is kicsit szépülnének, elvétve egy-két nagyobb üzlet, nagyobb családi házak esetleg. Új Mercedes, Volvo buszok járnának. Több komolyabb megállóban BKK Futár szerű kijelzők kerülnének elhelyezésre. Lehet furcsa az ötletem, de nekem például különösen tetszene. :)