Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nekem pl. nincs igényem magyar hangra, az utasbeszólások esetén. A köszönések és a jegykérés esetén nem lenne rossz, de ezekre megfelelő magyarhangot találni képtelenség. A köszönéseket megoldható videók, filmek, hírek stb. kiollózva, de a többi nem. Az EVM-nek kellett volna anno felbérelni egy szinkronstúdiót erre. Ma amikor egy 1,5 órás filmet leszinkronizálnak 300 ezer nettóért, egy 24 epizódos évadót pedig 700-800 ezer nettóért, kétlem, hogy olyan eget verő összeg lett volna (max saccolok egy 50-re). 2-3 színésszel megoldható a feladat, utána különböző digitális eljárásokkal lehet torzítani a hangfekvésüket, hogy más személyként hallhasd.
Voltak már próbálkozások, rajongók részéről (angol és magyar is). A magyar hangokat én meghallgattam, de felejtős, egy nagyon fiatal lány (tini?, a készítő barátnője?) volt hallható mindenhol.
Utoljára szerkesztette: Erlau Trans, 2014.11.07. 11:19:31