Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Láttam már fok gyem et és peregnek a lapok rajta mikor újat ír ki, meg láttam ajtónkénti nyitást, és ajtónkénti visszajelzést, van ránc és bolygó ajtós változat is, van hogy bemondja már a megállókat stb. Az megoldott e már, hogy az utasok magyarul háborogjanak hátul ? Gondolok itt olyasmire amit németül szoktak mikor rosszúl vezet a sofőr. Mókás lenne ha beszólogatnának az utasok: - biztos előző munka helye fa szállító volt, - hogy az ördög vigye el, - Ki ez te ? ilyesmit. Esetleg valami mulatságosat. Régen mikor még próbálkoztam pálya építéssel, akkor jött az ötlet hogy mi lenne ha madárcsicsergés is hallatszana. Így történt hogy egyik végállomás felé fekete rigó a másikon másik végénél egyik sárga rigó hallatta a hangját. Az ötlet onnan jött hogy a gyári templomhoz hang volt rendelve és gondoltam életszerűbb ha van madárcsics hiszen az életben is van . No mindegy ezért aztán gondolom valahogy biztosan a német károgást is lelehetne cserélni magyarra vagy nem ?