qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Reinhart
    Nos, nekem végre sikerült működésre bírnom a Börzsönyt és még a fű is zöld. Először a probléma maga a mappa neve volt. Nekem olyan hibákat írt ki, amiket még nem is láttam soha. Viszont amikor átneveztem a maps/börzsöny-fiktiv-et maps/borzsony-fiktiv-re, akkor végre ki tudtam választani magát a pályát.

Na utána nem indult el, mert valami objekteket hiányolt (pontosabban betöltött, csak mindenhol az eget láttam, semmi nem volt a helyén), szenvedtem vele jó sokat, mire rájöttem, hogy a japán applocale volt a probléma. Visszaállítottam magyarra és be is töltött egyből (japán applocale-nál valamiért sokszor bizonyos karakterek helyén kanjik jelennek meg... hogy miért nem tudom, de ez volt a gond). Ezután jött a fehér fű probléma, amit meg úgy oldottam meg, ahogy Routeres is írta. Global.cfg megnyit és szerkesztés, csere: börzsöny-ről borzsony-re. Utána már a fű is zöld lett. Még így is hiányol dolgokat és megkapom a "Warning: load x File - Direct9 Error: DXFILEERR_FILENOTFOUND" hibát de látszólag működik.

Tudom, hogy nem a személyes blogom, de gondoltam leírom, hátha másnak is segítség.