Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hivatalos álláspont részemről és az SG-től
OMSI2 topic ügyében
Sok régi tag, az én és az SG álláspontja szerint semmi szükség egy új OMSI2 topicra! Már így is van az SG-én belül két topic az OMSInak.
Nem véletlenül neveztük át ezt, teljesen felesleges lenne egy harmadik OMSI topic (van ez, és az OFF).
Az 1 és a 2 jól elfér egymás mellett, mivel az 1 nem szolgáltat annyira sok témát. De ha mégis valakinek akad kérdése, vagy stb. az első résszel kapcsolatban jó eséllyel kap rá választ itt, mert mindenki egy helyre jár.
Halott topik lenne egy idő után csak az első résszel foglalkozó részleg, nem kapna választ rá.
Közben látja, hogy az OMSI2 topic pörög, ide a rozsdás bökőt, hogy fél óra múlva ott fog óbégatni az első részhez kötődő hülyeségével...
Továbbiakban erről vitát nem nyitok, szavazást nem teszek közzé, az ügyet lezártnak tekintem!
Ismételten felhívom mindenki figyelmét, hogy kerülje ezt a témát a topicban a továbbiakban.
Erlau Trans
HG