Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Szerintem is nagyon komoly lett, nekem a grafikával sincs különösebb bajom, az egésznek a hangulata egyszerűen fantasztikus, játszhatunk jelenlegi idő szerint és ami a legfontosabb Budapesti időjárás/idő alapján is. Nagyon sok apróságra odafigyeltek, például ha okoz az ember egy balesetet, akkor előfordul, hogy kevés idő múlva jön az üzenet, hogy be lettél azonosítva egy közlekedési balesettel kapcsolatosan. Ugyanez működik fordítva is, baleset esetén jelentheted a hatóságoknak, hogy mi történt. Maga a játék szerkezete elég régimódi, nincs menü, hanem a képernyő tetejére elő lehet hozni egy nagyon kezdetleges ikonokból álló sávot, azon keresztül lehet bűvészkedni és elővarázsolni a különböző paneleket, amik a régi windowsok hangulatát idézik. Feladatát ellátja, rengeteg jövőbeli fejlesztési lehetőséget vesz észre az ember az első pillanattól kezdve, mint például a gombok kiosztásánál a manuális fokozatok, stb.
Sebességérzet 5 csillagos, ezekkel a hangokkal karöltve olyan félelmet keltenek az emberben, hogy az már zavarba ejtő.
Textúrák méretét 1024-nél nem tudtam feljebb húzni, mert a tükör nem szereti a nagyobbat, egyszerűen feketére vált, pedig hihetetlen tiszta felületeket lehet kicsikarni belőle
Értékelésem:
Grafika: 7/10
Fizika/Szimuláció: 10/10
Hangok: 9/10
Irányítás: 10/10
Mesterséges intelligencia: 6/10
Hangulat/Játékélmény: 9/10
Korábban volt szó a "segítségekről", alap esetben semmilyen útmutatást nem ad a játék, viszont be lehet kapcsolni egy 3d-s segítséget, ami a megállók fölött jelzi, hogy mely járatok használják.
Azt gondolom, hogy sikerült lerakniuk egy olyan alapot, amelyre lehet húzni a felhőkarcolókat, innentől kezdve határ a csillagos ég.