qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• cxaxoxc
    Na igen. Bevallom, sohasem szoktam játékokat venni, mondjuk nem is nagyon szoktam játszani. Viszont az OMSI-nál elhatároztam, hogy a 2. részt meg fogom venni, mert igazán megérdemlik a készítők, hogy legalább ennyivel támogassam őket. A bejelentés óta nagyon vártam, erre megkaptuk ezt a jónak aligha nevezhető valamit... Elszomorító, hogy ennyire használhatatlan egy frissen kiadott program. Én sok mindent megértek, de azt nehezen, hogy hogyan követhettek el ekkora ballépést. Érthetetlen, hogy a tesztelőknél nem fordultak elő ezek a hibák, mikor tudtommal jóformán mindenkinél akadnak bugok szép számmal. Vagy ők valami egészen mást teszteltek?! A lényeg, hogy ennyiért tényleg azonnal meg is vettem volna, de amíg nem állnak neki kijavítani ezt a temérdek hibát, nem igazán ér egy fillért sem szerintem. És szerintem ezzel nem csak én vagyok így, ez pedig nem kis profitkiesést jelenthet számukra...

Boldog Karácsonyt mindenkinek