qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    A videón szerintem majdnem fullra húzott graffal tolja a srác. Legalábbis a látótávolság, az árnyékok, az AI-k száma és a nap fénye erre enged következtetni. Ehhez hozzájön ugye a felvétel miatti fps drop, meg az, hogy Berlinben vagyunk, és kész is az akadás.

A tükörben problémásan megjelenő autó beállítás kérdése.

A pálya üres, mert a srác egy korábbi verziót kapott bemutatásra.

Az ugráló AI-ra nem sok mentség van. Menetrend-beli galiba.

A csukló szerintem okés, hallanád a reggeli csúcsban a 7700-ast meg a 435-öst. Csukló nyikorgása a kisbabák üvöltésével párosítva... hmmmmm, priceless. :)

A szirénázó autó funkciója kész van, csak gondolom nem tették bele, hogy ne lőjön már le mindent, vagy külön kapcsolható, nem tudom.

Egyébként a többmagos támogatásra visszatérve, nehogy azt higgye itt bárki is, hogy ez egy óriási nagy változás lesz. Az a "bizonyos helyzetekben plusz 50% fps" már a bejelentéskor sem hangzott meggyőzőnek, csak mindenki ráröpült egyből, mert meglátták a többmagos támogatást egy mondaton belül. Marketing duma. Hiszem, ha látom. Az eddigi mozgóképes anyagok alapján nem vagyok meggyőzve.