qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• tmartin
    Mondjuk a fordulás az gyakran így megy a valóságba is a helyközi járatoknál, bár az is úgy van, hogy 2-3 járatot megcsinál így, majd van minimum egy fél-egy órás pihenő. Persze ha késik akkor annyival kevesebb. Amúgy az az 5 perc nagyon soknak tűnik Omsiba. Viszont ha az én helyközi járatom is naponta csak 5 percet késne akkor nagyon boldog lennék. A 10-15 perc késés sok húzósabb vonalon teljesen általános és tűrhető. Amúgy pl. nálunk én azt látom, hogy a menetlevelet akkor töltik amikor idejük van, nem két járat között.
    Persze Omsiba lehet rajta alakítgatni, nem azt mondom, de szerintem a menetrendesdi az nem akkora probléma. Engem az szokott bosszantani nagyon amikor az AI-k a kanyarokba lefékeznek 30-ra amikor busszal az utasok háborgása nélkül betudom venni azt a kanyart 60-nal. Főleg ha szembe nem jön kocsi át is lehet menni a másik sávba is és akkor könnyebb bevenni a kanyart. De mint megtudtuk sajnos ez az Omsi hibája. Remélem az OMSI 2 hoz valami javítást majd erre.