qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #44897
    Börzsöny pár észrevétel, mert tegnap és ma is volt alkalmam több órát kanyarogni.

1. A buszgarázsban nem lehet tankolni. Nincs kút, a kis ikon sem jeleneik meg. Ok, helyezzem át a buszt, na de akkor is... pl mentem járatba 2% üa. mondom úgyis a garázs melletti végállomásra megyek, begurulok a garázsba és ott tankolok. Aha, ahogy Móricka gondolja. Menetrend törlés, busz áthelyez, tankol, menetrend vissza.

2. Menetrend jegyeladás nélkül épen tartható, teljesen korrekt, de ha manuális jegyeladással vezetek, akkor +5 perc késés a minimum. És szerintem sokaknak a "helyközizéshez" hozzátartozik a jegy kiadása is...

3. Menetrendi fordulóra, szinte mindenhol 1 perc fordulóidő van megadva. Beérek, tele a busz, le sem szállnak már indulnom kéne, táblát, IBIs-t állítok és már +1 perc, és akkor még be sem szállítottam, nem adtam el jegyet és a menetlevelet sem karcoltam be (igen, menetlevelet is írok, az OMSI kilométer adatai alapján...). Mindez + 5 perc megint minimum... és akkor eleve a jegyeladás miatt +5 perccel értem be, +5 perc, az már 10 perc késés. Az előbb 3 fordulón is kipróbáltam, hogy nem állítgattam vissza az időt, nem pausoltam le a programot amikor a menetlevelet írtam és az utolsó forduló végére már +22 percem volt, úgy hogy nyomtam neki mint az állat, az utasok 1-2 kanyarban Schumachereztek is szorgalmasan.

Amúgy tök jó meg minden, én heves megyei gyerekként nagyon élvezem, főleg 266-al, nagyszülőkhöz tett hétvégi kiruccanások jutnak eszembe gyerekkoromból, ugyanez felnőtt fejjel egy ex NDK 260-nal, 256.44-el (tényleg ez hiányzik még a játékból nagyon nekem) majd C56-tal, MAN-nal.... :)