Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
generalGGabe #44594 Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük az elismerő szavakat.
Igen, az omsiworks.hu oldal él és virul, bár régen nem nyúltunk hozzá.
A vonalak jók, kivéve a városi vonal térképét, mert ott változtatás lépett életbe.
Ha zugriffel, töröljétek teljesen minden elemét, és telepítsétek újra. Az általában beválik. Sajnos ez az omsi hibája, nem a mienk. Nálam is volt ilyen, hogy csináltam valamit a pályán, és utána nem tudtam újra betölteni emiatt. Újraraktam, és már működött is.
Vannak járművek, amik vannak az AI listben, és ezek nem alap járművek. A legtöbb ilyen az vonat, illetve a mentő, tűzoltó, stb. Ha valakinek ezek nincsenek meg, akkor az töltse le a javítást, amit már valaki ide feltöltött (remélem jó az).
Ha valakinek valami o3d hibát ír ki, az kérem jelezze, és írja le pontosan, hogy mi hiányzik.
Néhány téli textúra még hiányzik, amik azért nem befolyásolják a játékélményt. Ezek inkább a háttérképek, és egy-két háztető csak. Ezek természetesen pótolva lesznek.
Örülünk, hogy sikerült örömet szerezni nektek, és reméljük sok-sok örömteli órát fogtok a pályán eltölteni.
Jah, és még valami: ha valaki csak úgy csatangolna rajta, csak hajrá! nincsenek a pályán zsákutcák, bármerre is indultok el!
FOG JÖNNI A HIÁNYZÓ DOLGOK PÓTLÁSA, ÉS HA ELŐFORDUL VALAMI KOMOLYABB HIBA, TERMÉSZETESEN AZT IS FOGJUK JAVÍTANI