Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hát én is belebolondulnék az biztos. Ha csak azt veszem figyelembe, hogy az mennyire unalmas hogy hétköznaponként kétszer (oda-vissza) végigmegyek egy 40 perces helyközi járaton és azt mennyire unom. A sofőrök meg egy nap 5-ször megcsinálják.
Az FPS problémák nem csak Erlau-nál jelentkeznek. Az OMSI nálam is kiszámíthatatlan. Folyamatosan karbantartott a gépem. Emlékszem, hogy amikor 2010-ben elkezdtem játszani az 1.01-es verzióval a New-Berlin Spandau pálya akadásmentesen futott. Utána jöttek ki az új pályák meg buszok, egy jó darabig full grafikán 25-30 FPS-sel játszottam. Idővel elkezdtek fogyni az FPS-ek a nagyobb pályákon amiken azelőtt szépen futott a játék. Jött az 1.04-es patch és a wien pálya. Akkor tökéletesen futott az összes pálya. Most pedig szinte minden pálya megakad a legkisebb beállításokon. Pedig már minden gyorsítási lehetőséget kipróbáltam. Így általában nekiállok játszani, majd 5 perc múlva amikor főúton vagyok, 70-nel tolnám neki és kb. 15 másodpercenként megakad 2-3 másodpercre, akkor megunom és kilépek. Nagyon remélem, hogy az OMSI 2 jól fog futni és tényleg elérhető lesz akár 10-20%-os FPS növekedés. :)