Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
misiw12 #40377 Hello! Megint én vagyok az akinek rosszak a visszapillantói az Ikarus 255.70-es buszban! Ha mástól megtudod hogy hogyan lehet orvosolni ezt a problémát akkor légyszi küldd már el üzibe! Meg szeretnék tőled és a fórumozóktól kérni egy szívességet! Nem-e tudjátok hogy kik csinálják ezeket az Ikarus buszokat: 255.70 , 250.12 , 250.93 , és a 256.50V LUX ! Ezekről a típusokról lenne szó mert szeretném egy kicsit élethűbbre átalakítani! Ezért kérdezem hogy nem-e tudjátok hogy kik csinálták ezeket a buszokat! Azért szeretnék beszélni azokkal akik készítették azokat a buszokat mert el szeretném kérni tőlük a o3d fájlokat! Hogy a modellező programmal neki tudjak állni a munkának! HA tudja valaki a fórumon hogy ki csinálta ezeket a típusokat az kérem írja meg nekem a nevét és az elérhetőségét üzibe! A fórumnevem: misiw12 ! Mert én tegnap CCV-520-al megpróbáltam felvenni a kapcsolatot de nem igen akar válaszolni! Ha CCV-520-on kívül még valakinek köze van a típusokhoz akkor annak a nevét és az elérhetőségét üzibe küldjétek el! Előre is köszönöm! Próbáljatok meg minél előbb válaszolni! Jó fórumozást kívánok ! Sziasztok!