qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• misiw12
    Megint én lennék megint segítségre szorulok! Nem tudom hogy fel-e fedeztétek az új Ikarus 256 -os láncajtós buszt! Az a gond vele hogy én beleraktam a játékba de nekem a normális ajtót adja ki a busz a játékban! Szerintetek mit lehet ilyenkor csinálni hogy tudnám beállítani hogy láncajtós legyen?!?!?! Mert nekem van egy IKARUS_250_v1.0 buszom.Úgy tudom ez az eredeti mert ez telepítővel rendelkezik és én ezt is beleraktam a játékba mert azt hittem hogy ettől megjavul a busz ! Az egyik 250-es a másik 256-os és a 250-esből lett csinálva a láncajtós! Amúgy nem tudom miért lett más a neve , de a láncajtós az a 256 -os ! Ez a 250-esből lett csinálva mert ugyanaz a műszerfal ugyanaz a kassza van benne! Ezt a típust még felraktam hogy megjavuljon a láncajtós : IKARUS_250_v1.0 de ez a típus se jó hozzá! Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet megcsinálni hogy a láncajtóval adja be a buszt?!? Ha esetleg rossz helyről töltöttem le és ti tudjátok hogy honnan kell akkor légyszíves küldjetek egy linket! Vagy ha másmilyen busz kell hozzá akkor annak is légyszíves írjátok le a típusát!Vagy ha esetleg a könyvtárakba kell valamit csinálni akkor várom az ötleteket! Ez a baj! Ha tudja valaki a megoldást az minél előbb válaszoljon! Előre is köszönöm!