qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• LMG123
    Azért szerintem nem kéne a Börzsönnyel összehasonlítani, az vidéki pálya, ez meg városi. Ha Börzsöny helyett a Kispest pálya készülne így, ahhoz is lenne villamos, 350 új objekt, stb. De ha ennyire nem vagy megelégedve a Börzsöny dolgaival, akkor majd nem szeded le...mert a soraidból igencsak ez árad.
    És már régóta érik ez bennem, annyira nem is OFF, mert a játékhoz tartozik, de halaszfi nagyon unalmas már a sok spammelésed, az, hogy te mindig reklámozod itt magad, hogy mibe kezdtél bele, stb, aztán csak a szád jár állandóan...nagyon unalmas már...feltűnési viszketegséged van vagy mi? Én a te korodban már diszkóba jártam bulizni meg csajoztam, nem voltak ilyen gyerekes hülyeségeim...
    És ezzel nem akarok vitát kiváltani senkiből, de te mindig csak kritizálsz mindent és menőzöl, hogy te most ebbe kezdtél abba kezdtél. A vonatnál is már vártad a megrendeléseket, hogy mit csinálj, aztán azt se tudtad még, hogy hogy kell az egészet csinálni...na ennyi.